Entrar


Webinar i esdeveniments en obert gratuïts per a PIMES: Programa suport COVID-19

  1. ASSESSORAMENT PIME

Prestar un servei d'assessorament personalitzat a persones emprenedores, PIMES o autònoms, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte de la crisi del COVID-19. Professionals especialitzats analitzaran, al costat dels participants, les seues empreses i models de negoci i desenvoluparan un pla estratègic d'impuls i millora, ajustat a les seues necessitats. ►Inscripció: https://www.eoi.es/es/asesoramiento-pyme-covid-19-valencia-baleares. Pots consultar ací el programa.

    2. ASSESSORAMENT EXPRESS

En el complex context actual derivat del COVID-19, volem ajudar a persones emprenedores i autònoms en la presa de decisions vinculades a la gestió financera i legal del seu negoci, mitjançant formació i assessorament especialitzat. A més incloent aspectes específics de la regulació recent relacionada amb el COVID-19. Pendent termini d'inscripció. Pots consultar ací el programa.

    3. PIME DIGITAL

Aquest Curs de Desenvolupament de Negoci Digital és un curs pràctic que ofereix a persones emprenedores, PIMES i autònoms, afectats per la crisi del COVID-19, les eines clau per a facilitar la presa de decisions en un entorn digital en contínua transformació.► Inscripció: https://www.eoi.es/es/cursos/34873/curso-de-desarrollo-de-negocio-digital-covid-19-online-valencia-baleares/informacion-e-inscripcion. Pots consultar ací el programa.

966013173 966013174
de España, s/n. bajo
03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)
adl@santjoandalacant.es