Entra si ja estàs registrat/da


FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL I OCUPACIÓ A ALEMANYA

 

Hotels i restaurants de renom en la costa de la Mar Bàltica ofereixen als joves d'Espanya extraordinàries oportunitats professionals a través de Mobiplus-EU.

Els participants en el projecte adquireixen de manera gratuïta coneixements bàsics de l'idioma alemany al seu país d'origen. Al seu torn reben informació exhaustiva sobre oportunitats de formació professional a Alemanya i trien la professió que els agradaria exercir.

En aprovar una prova d'idioma, els participants tindran l'oportunitat de treballar a temps parcial a Alemanya a partir d'abril de 2023 i continuar aprenent l'idioma. Després de millorar les seues habilitats lingüístiques, des de setembre de 2023 fins a juliol de 2026, completaran la formació professional segons el sistema dual alemany.

Amb la finalització de la seua formació professional a Alemanya i el coneixement addicional de l'idioma alemany, els participants tenen les millors oportunitats per a una carrera professional a Alemanya i a Europa. A més els títols de mestratge i els estudis universitaris serien possibles a Alemanya.

Els participants reben un assessorament integral i un suport intensiu des del principi fins al final. A Alemanya, rebràs un salari mensual o subsidi de formació d'uns 1.000 euros. L'allotjament està garantit. Durant la seua estada a Alemanya, vosté està completament assegurat.

 

AGENTUR DER WIRTSCHAFT
Gesellschaft für Personalentwicklung und Personalintegration (ADW) mbH

Teléfono:     665025392

Web:           https://mobiplus-eu.eu/ - www.adwi.de

E-Mail:        ahrens@adwi.de

 

 

 

966013173 966013174
de España, s/n. bajo 03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)
adl@santjoandalacant.es