Entrar


Emprenedoria en pandèmia: per on començar

27/04/2021


Emprendre en temps de pandèmia sembla difícil. No obstant això, és més possible del que molts imaginen. Així ho veu el cofundador de Teleasesor.com, Carlos Mejía, que assegura que és “factible” crear un negoci en entorns econòmics complexos com el de la pandèmia.

Segons Mejía, és “un molt fantàstic moment per a emprendre”. Al seu judici, és suficient amb agafar les estadístiques d'etapes complexes de la història per a adonar-se que les empreses que naixen enmig d'una crisi tenen una ràtio de supervivència “molt superior al d'aquelles que s'han creat en èpoques de creixement econòmic”.

Segons destaca, mai abans havien existit tantes iniciatives de suport a l'activitat emprenedora com les que hi ha en l'actualitat. S'ha referit, per exemple, a la major comunitat d'emprenedors d'Espanya, com és el Club de l'Emprenedoria.

Entre els consells que dóna per a emprendre es troba la formació. Per a ell és clau formar-se en gestió empresarial i buscar uns bons assessors amb experiència i coneixement en la matèria.

“Tots els que som emprenedors som perfectes coneixedors que les àrees de gestió d'un negoci són moltes i complexes”, assegura al mateix temps que indica que cap emprenedor posseeix el coneixement ni la capacitat de prendre les decisions adequades per a la seua empresa si no hi ha una bona formació en gestió empresarial.

D'igual manera, indica que els emprenedors han de comptar amb uns bons assessors, independentment de la fase de desenvolupament en la qual es trobe l'empresa. “Quan tenim un negoci, llevat que ja tinga una certa grandària, no se sol disposar dels recursos necessaris per a contractar personal especialitzat en cadascuna de les àrees de gestió de l'empresa”, apunta. És per això, afig, que l'emprenedor ha d'acudir a assessors externs de qualitat i experiència contrastada.

Per a això recorda que Teleasesor.com és un servei d'assessorament empresarial i *mentoring integral per a emprenedors, empresaris o, fins i tot, executius. El sistema posarà en contacte a l'usuari amb l'expert més adequat per a resoldre els seus dubtes. L'objectiu del sistema és oferir solucions immediates.

Consulta la notícia original ACI

966013173 966013174
de España, s/n. bajo
03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)
adl@santjoandalacant.es