Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


imagen sección

Renfe fa la major oferta d'ús de la seua història: 825 llocs

Renfe Operadora ha llançat la major oferta d'ús de la seua història per a cobrir 825 llocs de treball, dels quals més de la meitat són de maquinistes i 130 corresponen a Catalunya, d'acord amb l'anunci de la seua pàgina web.

El termini d'admissió de sol·licituds per a aquesta convocatòria comença aquest dijous i es prolongarà fins el pròxim dia 17 de març. Renfe preveu que el nombre de desvinculacions se situe en una xifra similar, amb el que la incorporació de nous treballadors contribuirà al rejoveniment de la plantilla, l'edat mitja de la qual ronda 50,4 anys.

De les places oferides, 450 són de maquinista d'entrada, 400 d'ells per als quadres de servei de trànsits d'àmbit estatal, 25 de trànsits transfronterers amb França i d'altres de trànsits en l'àmbit de Catalunya.

A això se sumen la convocatòria per a la cobertura de 150 places d'operador d'ingrés de manteniment i fabricació per a l'àmbit estatal.

D'ells, 75 són per a manteniment de material rodant ferroviari -electricitat-electrònica o ajustador muntador, en funció de les necessitats-; 30 per a treballs d'electricitat-electrònica, 15 d'ajustador-muntador, 7 de màquines-eines, 7 de caldereria, xapa i soldadura, i 16 per a subministraments.

Així mateix, Renfe vol cobrir 145 places d'operador comercial d'àmbit estatal i 80 en la Comunitat Autònoma de Catalunya.

L'oferta de Renfe inclou, a més, un lloc de responsable de desenvolupament de negoci per a la seua societat de Lloguer de Material Ferroviari, que, en pertànyer a l'estructura de direcció, està exclòs del conveni col·lectiu i la seua relació laboral estarà regulada pel contracte individual que s'establisca.

Pot consultar la notícia original ACI

966013173 966013174
Plaza de España, s/n. bajo
03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)