Entrar


imagen seccin

Noticias

Les respostes a les preguntes de les pimes i autònoms sobre els ERTEs

Cinc preguntes clau que es fan els propietaris. de pimes i autònoms Continuar llegint »

S'amplia termini de 5 a 10 dies a la Comunitat Valenciana per a resoldre els Expedients Temporals de Regulació d'Ocupació

A causa del registre de fins a 30000 expedients de regulació temporals d'ocupació des que entrara l'Estat d'Alarma per la COVID-19, l'autoritat competent, malgrat haver habilitat més mitjans personals i materials, s'ha vist desbordada per a atendre l'ingent nombre de sol·licituds presentades. Continuar llegint »

Mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per a fer front al COVID-19.

Aquestes mesures es divideixen en tres línies d'actuació: famílies i col·lectius vulnerables, pimes i autònoms, consumidors i indústria. Així com diverses mesures en l'àmbit del sector públic per a facilitar i flexibilitzar els procediments per a afrontar-la crisi sanitària i les conseqüències que d'ella es deriven. Continuar llegint »

La regulació d'ocupació copa les microempreses​

Més de 3.500 signatures han sol·licitat ERTE, que afecten 16.000 treballadors. El 89% de les signatures tenen menys de 10 treballadors i el 10% ja són d'indústria Continuar llegint »

Convocatòria de les línies de finançament IVF-Autònoms i Microempreses.

L'objecte de la present convocatòria l'atorgament de préstecs bonificats per al finançament dels projectes empresarials desenvolupats per autònoms i microempreses la seu social de les quals, establiment o sucursal de producció o de desenvolupament d'activitat es trobe radicat en la Comunitat Valenciana. Continuar llegint »

Com inscriure't en el LABORA (SERVEF) per primera vegada.

LABORA posa a la disposició de les persones que necessiten inscriure's per primera vegada com a demandants d'ocupació un tutorial sobre com fer-lo a través d'Internet. Continuar llegint »

Com sol·licitar l'atur per internet

Amb la crisi del coronavirus, hi ha diverses maneres de demanar l'atur utilitzant Internet. Ho expliquem pas a pas. Continuar llegint »

Modificació de les convocatòries d’11 de febrer de les línies de finançament bonificat de l’IVF:

El passat 11 de febrer de 2020 el Director General de l’Institut Valencià deFinances va procedir a convocar les línies de finançament bonificat: “IVF-Autònoms i microempreses” “IVF-PIME” “IVF-Gran Empresa” “IVF-Afectats per la DANA de setembre de 2019 Continuar llegint »

Mesures de suport econòmic i financer a persones treballadores en règim d'autònom

Per decret del Consell, s'establirà un règim d'ajudes urgents, per concessió directa, a persones treballadores en règim d'autònom que desenvolupen la seua activitat professional en la Comunitat Valenciana, que s'han vist afectades per la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. Continuar llegint »
966013173 966013174
de España, s/n. bajo
03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)
adl@santjoandalacant.es