Entrar
On treballar en el Nadal de 2018? Aquestes són les empreses que estan contractant

El sector del gran consum crearà més de 25.000 ocupacions en la recta final de l'any per a reforçar les seues plantilles amb contractacions que permeten respondre a les puntes de consum de cara a la pròxima campanya de Nadal, segons les dades de les patronals Aces, Asedas, Anged, Fiab i Aecoc.

L'arribada de la campanya nadalenca tornarà a avançar-se a la fi de novembre coincidint amb el 'Black Friday' i amb l'avançament de les compres durant el pont de la Constitució del mes de desembre. Per açò, la indústria del gran consum, que ja ocupa a 4,5 milions d'espanyols, ha començat els processos de selecció. Aquestes són les empreses on treballar aquest Nadal.

CORREUS REFORÇA AMB 3.000 TREBALLADORS

Correus reforçarà la seua plantilla amb 3.000 treballadors per a afrontar el 'Black Friday', que se celebrarà aquest 23 de novembre, i el període de màxima activitat de l'any amb el major reforç logístic dels últims anys

SEUR CREARÀ MÉS DE 2.500 LLOCS DE TREBALL

Seur, que compta amb uns 8.000 treballadors, ampliarà la seua plantilla amb més de 2.500 nous llocs de treball durant la pròxima campanya de Nadal, que donarà el tret d'eixida amb el *Black Friday, un període en el qual la companyia preveu un 10% més de volum d'operacions que en la mateixa data l'any passat, superant els 13 milions d'enviaments. Ací pots trobar les ofertes d'ocupació de *Seur.

TOYS 'R' US CREA 1.688 OCUPACIONS

Toys 'R' Us reforça la seua plantilla amb la contractació d'1.688 treballadors de cara a la campanya de Nadal, que començarà en els pròxims dies, la qual cosa situarà el seu equip en prop de 2.600 persones.

INDITEX TAMBÉ REFORÇARÀ LA SEUA PLANTILLA

El gegant tèxtil Inditex també reforçarà la seua plantilla per a les campanyes de '*Black *Friday', Nadal i rebaixes. Encara que la companyia de Amancio Ortega no ha fet públic quantes contractacions farà, sí ha iniciat ja les noves incorporacions per a les seues tendes de Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Kiddy's Class Bershka, Lefties o Uterqüe.

EL CORTE INGLÉS AMPLIARÀ LA SEUA PLANTILLA

El major grup de distribució d'Espanya és un dels majors contratadores per a les campanyes de Nadal i rebaixes. El Corte Inglés no ha fet públiques les xifres de contractació, però ja té oberts processos de selecció en els seus diferents negocis: El Corte Inglés, *Sfera, *SuperCor, Viatges El Corte Inglés, El Corte Inglés Segurs, Viatges El Corte Inglés, El Corte Inglés Empreses i Informàtica El Corte Inglés.

AMAZON

El gegant online de distribució reforçarà la seua plantilla amb nous empleats que s'encarregaran del procés de empaquetament, recollida i enviament de les comandes de 'Black Friday' i Nadal dels seus clients. A Espanya, les vacants estan disponibles en els centres logístics de *Amazon de Sant Fernando d'Henares (Madrid) i al Prat de Llobregat i Martorelles (Barcelona).

Pot consultar la notícia original ACI

966013173 966013174
de España, s/n. bajo
03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)
adl@santjoandalacant.es