Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


imagen sección

Notícies

El turisme i l'automoció al capdavant de la creació d'ocupació

Els sectors de turisme, automoció, segueixen demandat treballadors i la logística necessita perfils digitals. Continuar llegint »

Les ocupacions en el sector turístic aconsegueixen un rècord històric

Els afiliats a la Seguretat Social vinculats a activitats turístiques van aconseguir un les seues xifres màximes en 2018, situant-se en un total de 2.389.766 afiliats. A més, es van crear 82.435 noves ocupacions en aqueix sector Continuar llegint »

Per què gener i febrer són els mesos ideals per a aconseguir ocupació

L'arribada d'un nou any porta canvis i noves oportunitats. En aquest context, l'estiu és la temporada indicada per a buscar treball degut a la quantitat de recanvis en les organitzacions. Com potenciar el curriculum vitae i a què ha d'estar atent el candidat Continuar llegint »

L'ocupació creixerà més entre les dones, els immigrants i els més qualificats

L'avanç de l'ocupació es desaccelerarà lleument a l'entorn dels 375.000 ocupacions anuals de mitjana Continuar llegint »

Creixen un 8% els contractes de la campanya de rebaixes

En els últims anys, la contractació durant aquest període s'ha vist afectada per l'auge del consum, especialment del comerç electrònic, un dels principals impulsors de l'augment previst també per a 2019 Continuar llegint »

Vuit coses que no han d'incloure's en un currículum o fulla de vida

Moltes vegades cometem errors a l'hora d'enviar un currículum o fulla de vida que ens pot costar una bona oportunitat laboral. Continuar llegint »

Ha sigut contractat: ara, què?

Quins són els passos a donar en la direcció correcta? Continuar llegint »

Més notícies »

966013173 966013174
Plaza de España, s/n. bajo
03550 - Sant Joan d'Alacant
(Alicante)